Menü Bezárás

Segítsük a pedagógusokat! 200 forintért nézhetik meg a Közép-Európa Táncszínház előadását

A Verso november 4-én látható a Bethlen Téri Színházban.

Novemberben a pedagógusoknak szeretne kedveskedni a Közép-Európa Táncszínház. A társulat művészei ugyanis úgy döntöttek, hogy a nagysikerű Verso című előadásuk felújítását a pedagógusok 90 százalékos kedvezménnyel, mindössze 200 forintért tekinthetik meg november 4-én, 19:00-kor a Bethlen Téri Színházban.

A Bethlen Téri Színház ügyvezető igazgatója, dr. Váczi László szerint fontos szolidaritást vállalni a kulturális szférának is, dacára annak, hogy a jelenlegi gazdasági válság mindenkit érint.

„Nálunk a Bethlenben továbbra is fontos, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a magas színvonalú színházi előadásokat. A nehézségek ellenére azonban mi a Bethlenben hisszük, hogy a kultúra mindenki számára elérhető kell, hogy legyen. A kezdetek óta színházunk meghatározó alappillére a tánc, így nem volt kérdés számunkra, hogy a jó ügy mellé álljunk– mesélte dr. Váczi László.

„A Bethlen Téri Színház rezidenstársulataként számunkra is fontos, hogy ebben a programban részt vegyünk. Mádi László: Verso című felújított előadása különleges élmény lehet a pedagógusok számára, nem beszélve arról, hogy a Közép-Európa Táncszínház megújult társulatával most adjuk elő először ezt a produkciót. Az utóbbi hetekben, hónapokban láthattuk, hogy számos táncos társulat fellépési hely nélkül maradt; több kisebb hely bezárt, számos produkció pedig a rezsikrízis áldozatául esett. A Közép-Európa Táncszínház előadásai azonban mind a fővárosban, mind vidéken továbbra is láthatók lesznek és igyekszünk a lehető legkedvezőbb jegyárral várni az érdeklődőket, továbbá a fontos társadalmi ügyek mellé állni – mesélte az előadásról Farkas Kristóf, a Közép-Európa Táncszínház produkciós vezetője. 

A kedvezményes jegyért a jegy@bethlenszinhaz.hu-n kell regisztrálni, amit érvényes pedagógus igazolvánnyal lehet átvenni az előadás napján 18:00-18:45 között.

Az előadásról bővebben itt olvashat.

Kapcsolódó bejegyzések