Menü Bezárás

Technikai információk

Terembérlés

A Bethlen Téri Színház bérelhető próbára, előadásra, konferenciára, fotózásra, filmforgatásra és egyéb rendezvényekre. A terem hagyományos színházi térként és egyedi módon is berendezhető.

A bérléssel kapcsolatos kérdéseket a info@bethlenszinhaz.hu e-mail címre várjuk!

Színházterem

Színháztermünket az évad folyamán stúdió színpadi elrendezésben használjuk. A lépcsőzetesen emelkedő, lelátós nézőtér befogadóképessége – a produkció térigényétől függően – maximum 90 fő.

Alaprajzok, méretek mektekintése itt

Kávézó

Kávézónk alkalmas klubrendezvények; könyvbemutatók, díjátadók, felolvasások, kisebb fogadások megtartására. Rendezvény esetén a befogadóképesség: maximum 40 fő.

Bethlen Galéria

A Bethlen Galéria a színház előteréből lépcsőn megközelíthető, a közönségforgalmi mosdókig vezető tágas folyosón helyezkedik el.

A déli fekvésű, így napközben természetes fényben úszó galéria falain, fixen kiépített képtartó sínrendszer és hozzá tartozó világítás várja a kiállítókat, melyen az akasztási pontok rugalmasan kezelhetők.

Mérettől és elrendezéstől függően 20-35 kép állítható ki, a sínrendszerhez tartozó akasztókat, damilokat és igény szerint létrát biztosítunk a kiállítást építőknek.

Egyeztetés szerint 35 db, 40×50 cm-es üvegezett, fekete Nielsen fémkeretet tudunk biztosítani a kiállítónak.

A kiállítás építése során kérjük, tartsa be a színház előírásait, javaslatait (pl. falra ragasztani nem lehet) – erről kollégáink részletes tájékoztatást nyújtanak.