Menü Bezárás

Ifjúsági és családi program a Közép-Európa Táncszínházzal 

A tánc világnapját megelőző vasárnap, április 28-án délelőtt különleges ifjúsági és családi programmal várjuk nézőinket. A Közép-Európa Táncszínház új, Dream Shakes című előadására aznap délelőtt az általános és középiskolás gyerekeket és ifjakat, valamint szüleiket invitáljuk.

A Dream Shakes izgalmas és kreatív táncszínházi feldolgozása William Shakespeare Szentivánéji álom című darabjának, melynek koreográfusa a Közép-Európa Táncszínház művészeti vezetője, Mádi László. 

Az előadás modern, kortárs köntösbe bújtatja a klasszikus történetet, és a tánc nyelvén meséli el az érzelmek és kapcsolatok bonyolult hálóját. Motívumai és Shakespeare eredeti szövegei inspirálják a cselekményt, miközben a kortárstánc és modern zene segítségével friss és lenyűgöző módon interpretálják a klasszikus történetet. A karakterek egyedi táncnyelven, a kortárs mozdulatok és koreográfiák kavalkádjával fejezik ki érzelmeiket és gondolataikat. Az álmok és valóság határán játszódó jelenetek fokozzák az események misztikus és varázslatos hangulatát. Különleges atmoszférája és lenyűgöző koreográfiái egyedülálló módon ábrázolják a szerelem, félreértések és az éjszaka misztikus világát. Az előadás ötvözi a múlt és a jelen kreatív energiáját. 

Az eseményen való részvétel lehetőséget biztosít arra, hogy a diákok megismerkedjenek a kortárstánc és a színház izgalmas világával, miközben mélyebben megértik Shakespeare remekművét. 

Kapcsolódó bejegyzések