Menü Bezárás

Gyerekelőadások a Bethlenben

A Bethlen Téri Színház a 2022-23-as évadban sem feledkezik meg a legkisebbekről, hiszen a kisgyermekek minőségi szórakoztatása megtiszteltetés, a színház megszerettetése pedig vállalt célunk.

Ezen vállalásaink jegyében négy gyerekprogrammal készülünk az évad második felében.

A Barboncás Társulat Tiszavirág című előadását április 22-én szombaton a Föld napján láthatják nézőink, ily módon ünnepelve bolygónk természeti csodáit.

A Brighella Társulat Egy kupac kufli című előadása a határon túlról érkezik, és május 7-én vasárnap, anyák napján örvendezteti meg a kicsiket, az édesanyákat és az édesapákat. Hiszen kortól függetlenül, ki ne szeretné a kuflikat?!

A Ziránó családi bábszínház régi vendége a Bethlen Téri Színháznak. Rejtelmes erdő, mese egy Macskacicóról és egy Sündisznóról című izgalmas és szívmelengető előadásuk május közepén, 14-én, vasárnap lesz látható teátrumunkban. 

Rejtelmes erdőn,
járj nyitott szemmel,
csodákat kutatva.

Nem kell, hogy elhidd,
amit mondunk neked
elég, ha meghallgatod.

A Hepp Trupp társulat ezúttal a Kisrigók című előadással érkezik a madárdalos tavasz utolsó gyermekprodukciójaként. Május 21-én, vasárnap a színházi és bábszínházi elemeket vegyítő, jól ismert Hepp Trupp hangulattal és minőséggel búcsúzunk legkisebb nézőinktől.

Bővebb információ és jegyvásárlási lehetőség hamarosan elérhető a weboldalunkon.

Kapcsolódó bejegyzések