Menü Bezárás

Szavazz a Mary és Max-re!

Az Oscar-díjas Adam Elliot alkotásából készült színházi előadással, a Mary és Max-szel indul a Bethlen Téri Színház az eSzínház Fesztiválon. A rigolyás New York-i öregúrról és annak fiatal levelezőtársának viszonyáról szóló, mára kultikussá vált gyurmafilmet Valcz Péter rendező vitte színpadra Grisnik Petrával és Gőz Istvánnal.

Idén második alkalommal, szeptember 16-a és 25-a között rendezik meg a magyarországi és határon túli magyar színházak, független társulatok részvételével az eSzínház Fesztivált. 

A rendezvény, ahogy a neve is mutatja, az internet virtuális terében zajlik majd, ennek révén támogatja a COVID idején az alkotókat, illetve megmutatja és megismerteti azt az új látásmódot, amit az online vetítések (stream) hoznak létre. A fesztivál a jegybevételek felét az érintett teátrumoknak és társulatoknak juttatja el, ezzel is támogatva munkájukat. 

A klasszikus művészet technológiai újraértelmezése különböző generációkat ültet egyazon térbe, ahogy azt a Bethlen Téri Színház és a Manna és a Tünet Együttes közös produkciója is teszi. A Mary és Max történet maga is egy öregúr és egy kislány világának összekapcsolódásáról szól, akik ugyan a valóságban sosem találkoznak, mégis egymás életének a legfontosabb szereplőivé válnak. 

Mary és Max az eSzínház Fesztivál Közönségdíjáért indul! Hogyan szavazhatsz? Szavazni csak olyan előadásra tudsz, amelyre érvényes megtekintési jogosultsággal, vagy bérlettel rendelkezel és amelybe legalább beletekintettél. A szavazat leadására regisztrációt és bejelentkezést követően van lehetőség, kategóriánként egyetlen előadásra 2022. szeptember 25-a 17:00-ig! A nyertesek pénzdíjazásban részesülnek, melynek teljes összege egymillió forint. 

Az előadás a Bethlen Téri Színház és a Manna, Találkozások tehetségprogramjának keretein belül jött létre. 

A fesztiválról bővebben ide kattintva olvashatsz! 

Kapcsolódó bejegyzések