Menü Bezárás

Zoletnik Sophie: Bab(a)

Előadók: Zoletnik Sophie, Lennart XX, Lennart Paar

Ez egy duett a meg nem született magzatommal, Vele aki bennem nő és velem van és mégsem ismerem. Róla és rólam, ahogy egymást alakítjuk, együtt változunk. Most még “bab”, majd ha megszületik lesz “baba”. A terhességről, a növekedésről, a testi átalakulásról és az elme állapotáról, hormonokról és harmóniáról, egészségügyről és jogi mizériákról. 
„Minden bizonnyal ez lesz életem legnagyobb alkotása!”  

A várandósságom inspirálta ezt az előadást. Első terhességem, így minden percben foglalkoztat ez a különleges állapot, ez a lassú átalakulás és a tudat, hogy bennem fejlődik valaki. Artistaként alapból sokat foglalkozom a fizikai testemmel, folyamatosan új dolgokra tanítom, fejlesztem, feszegetem a határait. Mégis lényegében 14 éves korom óta változatlan, jól ismert, megszokott ez a test, amiben élek. Most viszont alakul, tágul, méghozzá gyorsan, szinte napról napra, valaki más feszegeti a határaimat odabentről. 

Zoletnik Sophie önképző újcirkuszi alkotó, a Freak Fusion és a Firebirds társulatok egyik művészeti vezetője. Cirkuszi zsánerei a partner akrobatika és a levegő akrobatika, főleg karika és a trapéz. Előadásaiban tánccal és színházi elemekkel vegyíti ezeket. Az elmúlt tíz évben számos színházi, utcaszínházi-, tánc- és cirkuszművészeti előadásban vett részt. Az előadói szerep mellett az előadások koncepciójában, koreográfiájában, a jelmezek és díszletek kitalálásában és elkészítésében is aktív szerepet vállalt. Az előadóművészet mellett a BME Építészmérnöki karán MSc diplomát szerzett 2013-ban. 

BAB(A) | Tűzmadarak (firebirds.hu)
12 éven felülieknek 

Előadók: Zoletnik Sophie, Lennart XX, Lennart Paar 
Mentor: Egyed Beáta 
Kellékek: Haáb Róbert, Fábián Péter 

Sajtó

Feltöltés alatt…

Jegyinformáció

jegy@bethlenszinhaz.hu
+36 1 999 0661