Menü Bezárás

Sam Bobrick – Julie Stein: Csókol anyád!

online levélfilm egy részben

Zöldi Gergely fordítása alapján a szövegkönyvet készítette Szász Hanna és Ivanics Tamás

A Bethlen Téri Színház és a Manna Találkozások ONLINE tehetségprogramjának előadása  

Az előadás YouTube-on keresztül lesz látható. A megtekintéshez szükséges linket az előadás kezdése előtt negyed órával küldjük el Önnek, amelyet a böngészőben megnyitva megnézheti az előadást.

Varga Zsombor állandóan menekül. Vargáné Erika, az anyja ugyanis hosszú évek óta kergeti. Leginkább az őrületbe. Zsombi az ország túlsó végébe költözik, a címét is titkosítja, de mindhiába. Az anyai szeretet ugyanis nem ismer sem határokat, sem lehetetlent. A mama bárhol ott terem, hogy segíteni tudjon a kicsi fiának. Csakhogy a kicsi fiú már nem annyira kicsi… A szép szó nem használ, a csúnya sem, így egy megoldás marad: a további menekülés. De vajon meddig lehet menekülni? És meddig lehet üldözni? Vajon képesek szembefordulni és találkozni egymással? Tudnak együtt élni ezen a bolygón? Kiderül Zsombi és a mama egymásnak írt leveleiből.

Az online előadás megtekintése után a színészek – szerepeikből kibújva – a látottak alapján közös gondolkodásra invitálják a nézőket.

A beszélgetésen való részvétel fakultatív, időtartama kb. 20 perc.

Szereplők:
Vargáné Erika: Vándor Éva 
Varga Zsombor: Szalai Ádám

Dramaturg: Szász Hanna
Drámapedagógiai konzulens: Szalai Ádám 
Technikus: Váradi András 
Rendezőasszisztens: Balázs Fanni 
Mentor rendező: Gáspár Ildikó  
Produkciós menedzser: Erdélyi Adrienn 
Produkciós vezető: Gáspár Anna

Rendező: Ivanics Tamás

Csókol anyád! A Bethlen és a Manna Találkozások tehetségprogramjának első online előadása. A 2020/2021-es évadban a két szervezet, alkalmazkodva a pandémiás helyzethez, a Találkozások pályázatára nem élő, hanem eleve online közzétételre vagy streamelésre szánt pályamunkákat várt. A pályázat egyik nyertese, Ivanics Tamás rendezését 2021 szeptemberében mutatjuk be.  

www.mannaprodukcio.hu
www.bethlenszinhaz.hu   

Az előadás jegyárai: Egyedül nézem – 1800 Ft, Többen nézzük – 2800 Ft, Támogatom az előadóművészeket – 5000 Ft. A jegyárat a jegy kosárba helyezése után lehet kiválasztani.

dátum

2021. szept. 27.
Expired!

időpont

19:00 - 20:30

Jegyár

1 800Ft

További információ

Jegyvásárlás
kategóriák
Jegyvásárlás