Menü Bezárás

Közép-Európa Táncszínház: XVII. Ifjú Koreográfusok Fóruma – online SŐT7 előadása

az online Sissi Őszi Tánchét előadása
Magdalena Skowron (PL), illetve Anna Mikuła és Paweł Urbanowicz (PL) demonstrációi

The Lungs of the Earth

Koreográfus: Magdalena Skowron (PL)
Előadók: Barna Krisztián, Dabóczi Dávid, Gyevnár Réka, Horváth Adrienn, Joó Renáta, Ungi Krisztián
Fény: Fogarasi Zoltán és Mádi László

Aurora Borealis

Koreográfusok: Anna Mikuła és Paweł Urbanowicz (PL)
Előadók: Barna Krisztián, Dabóczi Dávid, Gyevnár Réka, Joó Renáta
Fény: Fogarasi Zoltán és Mádi László

Az Ifjú Koreográfusok Fóruma (IKF) a Közép-Európa Táncszínház (KET) kivételes tehetséggondozó és –kutató programja, melynek elsődleges célja a koreográfusi utánpótlás lehetőségeinek javítása, a fiatal koreográfusok helyzetbe hozása. Az IKF nyílt pályázatán idén ismét két nyertest hirdetett a KET, ezzel három lengyel vendégkoreográfusnak adva lehetőséget az alkotásra. Jelentkezésük bizonyítja, hogy az újító elképzelés határokon átívelő, szükséges kezdeményezés

Az előadásról:

Magda Skowron (Fryderyk Chopin University of Music in Warsaw), illetve Anna Mikuła és Paweł Urbanowicz kettőse (The Ludwik Solski Academy of Theatre Arts in Cracow) egy hétig dolgozhatott együtt a KET társulatával – idén kizárólag az online térben.

A helyzet „különlegességét” ugyanis ez alkalommal az adta, hogy a járványhelyzet miatt a virtuális térben készült el a két munka. A nyilvános demonstrációk november 14-én a megszokott keretek és színházi körülmények között bemutatásra kerültek, most pedig online is elérhetővé válnak 24 órán keresztül.

A lengyel művészek a következő évben személyesen is színpadra állítják koreográfiáikat, amit több, mint izgatottan várunk.

Felvétel: Ribárszki Viktória és Benkó Bernadett
Utómunka: Benkó Bernadett

Jegyek a Jegyvásárlás gombra kattintva, egy rövid regisztrációt követően vásárolhatók november 29. 19 óráig, mellyel az előadás november 29. 20 óráig tekinthető meg.

Technikai segítség: online@interticket.hu

dátum

2020. nov. 28.
Expired!

időpont

20:00 - 22:30

Jegyár

1000, 2500, 5000 Ft

További információ

Jegyvásárlás
Jegyvásárlás