Menü Bezárás

Kámfor Zenés Bábszínház: A Sárkány és az Ördög

A Kámfor Bábszínház történetei egészen a magyar népmesékig nyúlnak vissza, hisz mi is lehetne fontosabb mint meríteni a múltból, megérteni a jelent és tudni a jővőt! 

Történeteikben a magyar népmesékből már jól ismert királyi családok konfliktusait dolgozzák fel, és kiegészítik néhány izgalmas csavarral, varázslatos lények érkezésével, akik előszeretettel röppennek a történet kellős közepébe, muzsikaszóra!

A Kámfor Bábszínház meséi és történetei nem csak a kicsiknek szólnak, hanem mindenki, akiben ott rejtőzik egy kisgyerek magára találhat a mesék Sárkányszárnyán. Hisz minden történet mást és mást jelent!
És talán… nem is kell fölnőnünk teljesen, mert “a fölnőttek olyan furák”…

Bemutatkozás: 

Legmélyebb tiszteletünk kicsiknek és nagyoknak!

A Kámfor Zenés Bábszínház egy folyton mozgásban lévő marionett előadás, amely a Manufaktor mesés bábjait kelti életre muzsikaszóval és izgalmas történetekkel.  

Az előadás sajátossága az apró részletekben rejlik. A hátterek és díszletek igazi mesterek keze munkái, akik a Kámfor produkciót folyamatosan támogatják és segítik, egészen kisgyerek korunk óta: a marionett bábozást még apró-cseprő korunkban kezdtük Kapolcson a Művészetek Völgyében, kartonpapírból kivágott mesedobozunkkal. 

Célunk, hogy megmutathassuk a gyerekeknek milyen is az, amikor az ember igazán játszik és repül a képzelet szárnyán.

Felelevenítjük a magyar népmeséket és új történeteket is hozunk a nagyvilágból.Előadásaink 35-40 percesek, a felnőttekhez ugyanúgy szólnak, ahogy a gyerekekhez és színpadon, óvodában, iskolában vagy akár egy fa tövében is megnézheted!

Előadásainkon 70-80 fő fér el kényelmesen, de ha valaki hátrébb szorulna, annak a végén megmutatjuk a bábokat, a háttereket és a hangszereket.
Azokat a hangszereket, melyeken felcsendülnek az ismert dallamok és az új dalok is. Ezeket az előadás végén együtt énekeljük el, hogy dudorászva mindenki magával vihesse!

dátum

2024. márc. 23.

időpont

16:00 - 16:45

Jegyár

2 500Ft

További információ

Jegyvásárlás
kategóriák
Jegyvásárlás