Menü Bezárás

BáboZoo – A csökönyös kiselefánt – Marica Produkció

Mese a kiselefántról, aki annyira, de annyira megmakacsolja magát, hogy inkább elindul világgá, csak szót fogadni ne kelljen. No és ott lakik az erdőben a nyúl is, aki a leggyorsabb a világon…  Vagy mégsem? Mesék állatokról, a legkisebbeknek.

A BáboZooban semmi sem az, aminek látszik. Nálunk a tárgyak átalakulnak, a kendőből kisegér, az ollóból balerina, a kosárból oroszlán lesz.

A csökönyös kiselefánt előadásunkkal a legapróbbaknak mesélünk. Lesz itt mindenféle egzotikus állat, majom, papagáj, meg persze elefánt is, de lesz mellé móka és kacagás, és persze tanulság is a végén.

Játsszák: Sz. Nagy Mari, Tárnok Marica 

Az előadás 45 perces.
3 éves kortól ajánlott.

Marica Produkció  

Hogy kik vagyunk? Bábszínház. Alkotóközösség. Társalkotók. Társalkotó közösség, akik a tárgyak metamorfózisán keresztül játszanak, mesélnek.

Bővebben?
Mi vagyunk… a Marica Produkció. Mottónk: bábmiből lehet bábmi bábhogyan.

Bábszínészek, meseterapeuta, homokrajzos, rendező, színész, bohóc, nevettető… Sok mindenek vagyunk és sokféle dolgot csinálunk. Leginkább: életre keltjük az élettelent, nevetést varázsolunk oda, ahol eddig nem volt. Játszunk, mesélünk, alkotunk. Bábszínházi előadásainkkal járunk színházba, kultúrházba, erdőbe és iskolába, mesélünk este a tűz körül felnőtteknek és az oviban gyerkőcöknek énekelünk és rajzolunk, táboroztatunk.

www.maricaprodukcio.com

dátum

2023. szept. 24.
Expired!

időpont

10:00 - 10:45

Jegyár

2 000Ft

További információ

Jegyvásárlás
kategóriák
Jegyvásárlás