Menü Bezárás

Anyám Suzukija – Valcz® napok

Mikor:
2019. október 07. @ 19:00 – 19:50
2019-10-07T19:00:00+02:00
2019-10-07T19:50:00+02:00
Költség:
3000 Ft

“Apám 17 évvel ezelőtt letett az asztalra egy köteg pénzt. Annyit, amennyibe az abortusz került. A pénzt félretettem, nem nyúltam hozzá, csak mindig hozzátettem egy kicsit. Majd megvettem belőle a Suzukit.”

Dávid 17 éves és az anyjával él egy külvárosi panellakásban. A fiú születésének körülményei és az apja kiléte tabu volt. Eddig.

Szereplők: Stork Natasa, Mohai Tamás
Jelmez: Kovács Flóra
Konzulens: Jozifek Zsófi (Nyitott Kör)
Producer: Gáspár Anna
Rendező: Valcz Péter

személyes a rendezőtől:
„O. Horváth Sárival arra gondoltunk, hogy tantermi pályázatra valami ütőset kell. Vérbeli pszichodráma két vérbeli színésszel. Stork Natasa és Mohai Tamás. Felnőtté válás. Erőszak. A mély családi titok felfedése. Mikor? És hogyan? Annyit szeretnék elmondani erről, hogy Gáspár Anna emiatt az előadás miatt vállalta be ennek az egész Valcz® napoknak a szervezését. Önkéntesen. Nehéz mit mondani még. Olyan durva cucc, hogy sorra pattannak le róla a feldolgozó foglalkozások. Ezért most megint egy régi vágyunkat teljesítjük. Meghívott vendégünk egy buddhista szerzetes és egy katolikus pap lesz. Asszem, ez a két vallás áll hozzám a legközelebb. Az előbbi a rendkívül modern önismeretisége révén, az utóbbi pedig kulturális szinten. Igazából a Dalai Lámát és Ferenc pápát hívtam meg, de ők elküldték egy-egy tanítványukat.”

A Manna Produkció előadása a Valcz® napok keretében

Az előadás hossza 50 perc.

Valcz® napok:
Valcz Péter rendezései, színházi alkotásai és projektjei Budapesten 8 helyszínen, szeptember 25. és október 9. közt, egy születésnap okán.
“Mikor a Városmajori Gimnázium dísztermébe kiírták az ott végzett művészek nevét, kéthetes identitásválságba kerültem, hogy milyen megnevezés szerepeljen a nevem mögött. A mesterséget apámtól örököltem, színészként kezdtem Kaposvárott, Párizsban folytattam rendezőként, jelenleg asztalosként tanulok, hobbiból dalszöveget szerzek, megrendeztem első kisfilmemet, dolgoztam Németországban és Indiában, érzékeny szálak fűznek a Tünet Együtteshez, a Corvinusszal zöldforradalmat tervezek, a szívem valódi víziója azonban az, hogy az alkotás élményét minél több emberhez eljuttassam.”

További információ:
www.facebook.com/bethlenszinhaz
www.mannaprodukcio.hu

 Jegyek: 
+36 1 999 0661
jegy@bethlenszinhaz.hu