Menü Bezárás

Otthon – A Duna Táncműhely előadása

Mikor:
2017. november 27. @ 19:00 – 20:00
2017-11-27T19:00:00+01:00
2017-11-27T20:00:00+01:00
Költség:
1800 Ft

Az előadás központi témája az otthontalanság érzetének tragédiája, egy átlagos család nem hétköznapi sorsa, egy elkopott család-kép, mely az egymás iránti ragaszkodás hiányát idézi. E történethez egy emberfelettinek tűnő figura erős jelenléte társul, aki beavatkozhatna, de nem teszi. Az előadás él a félreértések adta lehetőségekkel, a téma hangsúlyos és értelmezhető kibontásával, amely egy sajátos formanyelv segítségével, a kortárs-, kontakt- és néptánc mozgásvilágának ötvözésén keresztül jelenik meg.

Szereplők: Bonifert Katalin, Horváth Eszter, Kriston Fruzsina, Kolumbán Norbert, Rusu Andor

Zeneszerző: Boros Csaba
Dramaturg: Czvikker Katalin
Jelmez- és díszlettervező: Kiss Zsuzsanna
Fényterv: Lendvai Károly
Rendező: Györfi Csaba

Az előadás Albert Camus Félreértés című drámája alapján készült.

Az előadás időtartama 60 perc

A Nemzeti Táncszínház vendégelőadása
Erre az előadásra jegyek kizárólag a Nemzeti Táncszínház jegyértékesítő helyein válthatók. A Bethlen Téri Színházban csak az előadás kezdése előtt egy órával van lehetőség jegyvásárlásra.
www.tancszinhaz.hu/tartalomkezelo/tartalom/jegyinformacio

A Duna Táncműhely azzal a céllal alakult 1999-ben, hogy a magyar néptánc sokszínű formakincsét felhasználva igényes táncszínházi produkciókat, kortárs mozgásszínházi előadásokat hozzon létre. Az alkotók a néptáncot speciális tánctechnikaként kezelik, amelynek segítségével igyekeznek egy egyéni mozgásnyelvezetet kialakítani. A táncműhely változó összetételben működik, tagjai professzionális táncosok. A darabokat a koreográfusok és a táncosok stúdiómunkában készítik Juhász Zsolt koreográfus vezetésével.

További információ:
Bethlen Téri Színház
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
+36 1 342 71 63
info@bethlenszinhaz.hu
www.facebook.hu/bethlenszinhaz
www.bethlenszinhaz.hu
www.dunatancmuhely.hu