Bethlen Téri Színház

+36 1 342 7163 | info@bethlenszinhaz.hu

Bethlen Dance Workshop 2017.

A budapesti Bethlen Téri Színház idén is meghirdeti nagysikerű intenzív nyári kortárstánc tanfolyamát, két külön kurzusban, Haladó I. és Haladó II. szinten. Az intenzív nyári tanfolyam 2017. július 10-től augusztus 26-ig, összesen 7 héten keresztül, a hét 5 napján, napi 5 órában biztosít képzést.

A nyári intenzív workshop program 2010-ben indult a Közép-Európa Táncszínház és a Gangaray Dance Company szakmai együttműködésével, és sok eredménnyel büszkélkedhet, a résztvevők közül többen is sikereket tudhatnak maguk mögött, hiszen számos koreográfustól kaptak meghívást és vettek részt különböző társulatok produkcióiban itthon és külföldön egyaránt.

A program: a két mester a napi tréningek során a táncosok technikai képzésére koncentrál, míg a két koreográfus a kreáción dolgozik. A két technikai mesternek és a két koreográfusnak három-három hét áll rendelkezésére, hogy a kiválasztott táncosokból a lehető legtöbbet hozzák ki, majd egy közős főpróbahéten csiszolják össze a bemutató előadásukat, mivel a tanfolyam záróakkordjaként hagyományosan szakmai demonstrációt és nyilvános bemutatót is szervezünk, ahova meghívást kapnak koreográfusok, intézményvezetők, pedagógusok és szakírók. A kurzus tartalmaz még önéletrajz és pályázatíró, színháztechnikai és táncismereti előadásokat is.

Tervezett napi beosztás: Haladó I. csoport: 9.30-14.30-ig, Haladó II. csoport: 14.00-19.00-ig

Mesterek:

Maday Tímea Kinga – Fülöp Viktor-ösztöndíjas táncművész-koreográfus
(P.A.R.T.S. / Summer School, Rosas Company, Hofesh Shechter, Cirque du Soleil, Gangaray Dance Company, Gangaray Trambulin, Pataky Klári Társulat, PR-Evolution Dance Company, Zadam Company, Anouk van Dijk, David Hernandez+collaborators)

Horváth Adrienn – Fülöp Viktor-ösztöndíjas táncművész- táncpedagógus, a Közép-Európa Táncszínház szólistája, nyolcszoros IDO tánc világbajnok (Győri Táncművészeti Szakközépiskola, MU Terminál, Magyar Táncművészeti Főiskola, Gergye Krisztián Társulata, Közép-Európa Táncszínház)

Koreográfusok:

Hámor József – Harangozó Gyula és Imre Zoltán-díjas táncművész-koreográfus
(Magyar Táncművészeti Főiskola, Bozsik Yvette Társulat, Duda Éva Társulat, Frenák Pál Társulat, MU Terminál, PR-Evolution Dance Company, Gangaray Dance Company, Gangaray Trambulin)

Mádi László – koreográfus, a Közép-Európa Táncszínház szólistája
(Miskolci Nemzeti Színház Tánctagozat, Budapest Kortárstánc Főiskola, MU Terminál, Gergye Krisztián Társulat, Gangaray Dance Company, Közép-Európa Táncszínház)

A tanfolyam részvételi díja: 87.000 Ft, amelyet két részletben is be lehet fizetni.
Az első részlet (50%) 43.500 Ft, befizetésének határideje: 2017. június 10.
A második részlet (50%) 43.500 Ft befizetésének határideje: 2017. július 10.

Vidéki művészeti képzésben résztvevőknek 10% kedvezményt biztosítunk!

A workshop résztvevői próbatánc során kerülnek kiválasztásra.
A próbatánc ideje: 2017. május 21-én vasárnap 11 óra
Helye: Bethlen Téri Színház, 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.

Jelentkezési határidő: 2017. május 19.
Jelentkezési lap letölthető: www.bethlendw.wixsite.com/workshop
Jelentkezni az info@bethlenszinhaz.hu címre küldött jelentkezési lappal és arcképes fotóval ellátott szakmai önéletrajzzal lehet. További információ: +36/1/342 7163