Bethlen Dance Workshop 2017.

A nyári képzési program 2010 óta működik a Bethlen téren a Közép-Európa Táncszínház és a Gangaray Dance Company szakmai együttműködésével, előbb KET-Terminál, majd Bethlen-Terminál, 2016-tól Bethlen Dance Workshop néven. Az eddigi kurzusok résztvevői közül többen is sikereket tudhatnak maguk mögött, hiszen számos koreográfustól kaptak meghívást és vettek részt különböző társulatok produkcióiban itthon és külföldön egyaránt.
Az évek tapasztalatait beépítve, folyamatosan fejlesztjük a kurzust; két mester csak a technikai képzéssel, két koreográfus pedig a demonstráción bemutatandó művek elkészítésével foglalkozik. A fejlesztés része, hogy olyan elméleti órák is beépülhessenek, amelyek gyakorlati segítséget nyújtanak a pályájuk elején járó fiataloknak: hogyan írjunk önéletrajzot, mire figyeljünk egy próbatáncra való jelentkezéskor, mi a munkaterv, hogyan néz ki egy jó ösztöndíj pályázat. A workshop tartalmaz továbbá színháztechnikai és táncelméleti előadásokat is.

A program:

július 10-től augusztus 19-ig (hétfőtől péntekig):
10.00-11.30 Technikai képzés
11.45-15.00 Koreográfia kreáció

július 10-től 29-ig:
Technika: Maday Tímea Kinga
Koreográfia: Hámor József

július 31-től augusztus 19-ig:
Technika: Horváth Adrienn
Koreográfia: Mádi László

augusztus 21-től 24-ig:
Főpróbák

Augusztus 25-e és 26-a:
Demonstrációs előadások

Elméleti előadók: Éberhardt Klára, Galkó Janka, Szögi Csaba

A 7 hetes kurzus ára 87.000 Ft, amely több részletben is fizethető.

Nem tudsz a teljes programon részt venni? Több lehetőséged is van a csatlakozásra!
Amennyiben csak valamelyik három hétben és a főpróba hetében tudsz jelen lenni, akkor a demonstrációban részt vehetsz, hiszen az egyik koreográfus munkáját végig tudod vinni (ebben az esetben a kurzus árának 50%-át kell fizetned), de az is lehetséges, hogy csak a technikai órákra jössz, melyek 90 percesek és alkalmanként 1.500 Ft-ba kerülnek.

bethlendw.wixsite.com/workshop