Menü Bezárás

KVTársulat: Terike & Irén

A darab egy újsághír valós tényein alapul:2016 augusztusában két idősödő hölgy, magát NAV ellenőrnek kiadva, póthajakat akart kicsalni büntetés fejében egy belvárosi fodrászszalon vezetőjétől.
A történet egyszerre szövevényes, mulatságos és megható; Irén egy középiskolai igazgató jobb napokat látott gyermektelen özvegye, Terike pedig jól karbantartott nagymamaként próbál állást szerezni, hogy anyagilag segítse a családját, és megvalósítsa önmagát.
A két nő fiatalokat megszégyenítő energiával és elszántsággal jut el a nagy közös célhoz; a póthaj megszerzéséhez, miközben elképesztően mulatságos helyzetekbe és kalandokba keverednek.

„… Hosszan lehetne méltatni a szöveget, kezdve a sziporkázó szóhasználattól az elképesztő helyzet- és karakterkomikumig, az élmény mégis a színészek tehetségének köszönhető…az alkotóknak összejött a varázslat: egy élvezetes és feszes előadást mutattak be. .”
Hajnal Márton – SZÍNHÁZ

Szereplők: Markó-Valentyik Anna ,Némedi Árpád, Száger Zsuzsanna, Urbanovits Krisztina

Dramaturg: Enyedi Éva
Díszlet-jelmez: Michac Gábor
Zenei vezető: Kákonyi Árpád

Rendező: Markó Róbert

Az előadás látássérültek számára akadálymentesen; audionarrációval is elérhető, melyben partnerünk az AKKU Egyesület. Az audionarrált előadásért kattintson ide.

Felvételről sugárzott, amely bármikor megtekinthető 2021. 04. 16. 18:00 és 2021. 04. 17. 24:00 között.
Az előadásra jegyet vásárolni április 17. 16:50-ig van lehetőség.
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.
Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.

dátum

2021. ápr. 16. - 17.
Expired!

időpont

18:00 - 23:55

További információ

Jegyvásárlás
kategóriák
Jegyvásárlás