Menü Bezárás

3O.NLINE – Mádi László: Térfalók (IZP)

Az ember életét, mint a bolygón élő minden életformáét, a növekedés-gyarapodás-fejlődés igéje hajtja…

Az ember életét, mint a bolygón élő minden életformáét, a növekedés-gyarapodás-fejlődés igéje hajtja. Ennek a folyamatnak egyértelmű elszenvedője az őt körbefogó tér, amelyet folyamatos hódítás árán saját uralma, szükségei alá rendel. Az elfoglalt terület készleteit felélve újabb és újabb helyet keres, amelyeket saját fenntartása érdekében birtokolhat. Életünk minden területén ez a fajta viselkedés figyelhető meg, folyamatos bővülés, osztódás, kiterjesztés. Többet jobbat, nagyobbat, szerethetőbbet vágyunk. Ez a fajta emberi térhódítás ihlette a művet.

Táncosok: Dabóczi Dávid, Dunai Bettina, Füzesi Csongor, Hargitai Mariann, Horváth Adrienn, Nagy Csaba Mátyás, Nyeste Adrienn, Szilvási Anna, Ruzsom Mátyás 
Fény: Fogarasi Zoltán
Zene: madla
Díszlet, jelmez: Béres Móni
Videó: Széki Zsófia
Mentor: Szögi Csaba
Koreográfus: Mádi László

Az előadás hossza 45 perc.

Produkciós támogató:
Közép-Európa Táncszínház Egyesület, Közép-Európa Táncszínház Alapítvány, Bethlen Téri Színház, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Budapest Főváros Önkormányzata, 7. kerület, Erzsébetváros Önkormányzata.

Az előadás az Imre Zoltán Program keretében valósul meg.

A Közép-Európa Táncszínház (KET) Magyarország egyik leginnovatívabb tánctársulata, egyedülálló repertoárjának darabjai aktualitásra és reflektivitásra törekszenek. A mindennapokban felmerülő problémák felvetéséhez és az arra adott válaszok megfogalmazásához a kortárs tánc változatos nyelvét választották.

dátum

2021. jan. 02. - 2021. febr. 01.
Ongoing...

időpont

20:00 - 20:00

Jegyár

1000, 2500, 5000 Ft

További információ

Jegyvásárlás
kategóriák
Jegyvásárlás