Líra/Forgatagban – G.A.P. Fesztivál

Mikor:
2019. 06. 14. @ 19:00 – 19:40
2019-06-14T19:00:00+02:00
2019-06-14T19:40:00+02:00
Költség:
2500 Ft
Kontakt személy:
Gangaray Artistic Program
GAP

A Gangaray Artistic Program (G.A.P.) előadása

Líra
A lírai művek (alapvetően, de nem kizárólagosan) verses formában íródnak. A hagyományos műfaji kereteken – dal, óda és válfajai, epigramma, elégia – kívül sokféle szempontból csoportosíthatjuk őket. A tartalmi elemek mellett a lírai művekben különösen fontosak a szerkezeti megoldások, a kifejezőeszközök, a stíluselemek, a költői képek, alakzatok, a zeneiség eszközei.

Zene: Hámor József / Gangaray Experimental Music
Fény: Mádi László
Jelmez, díszlet: Maday Tímea Kinga
Koreográfus: Hámor József

Forgatagban
Az előadás középpontjában a viharos találkozások, a pillanat erejében megbúvó rövid intimitás adta lehetőség van. Hogyan és miként érzékelik egymást az emberek egy a viharos élet adta momentumban, ahol kevés idő jut egymás érzelmi világának megismerésére? Kell-e, fontos-e önmagunk teljes valójának kinyilatkoztatása, vagy veszítsük el a gyeplőt, és engedjük magunkat láttatni a világ számára?

Zene: Mádi Lászó / Fogarasi Zoltán
Fény: Mádi László
Jelmez, díszlet: Mádi Lászó 
Koreográfus: Mádi Lászó

A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán több alkalommal mutatkoztak be színházunkban. Az idén hatodszor megrendezett háromnapos fesztiválon Jónás Zsuzsa és Feledi János új produkciójával jelentkezik a csapat, melyet a második napon Hámor József Líra és Mádi László Forgatagban című előadásai követnek. A fesztivált a program vezető koreográfusának, Maday Tímea Kinga Írisz című darabja zárja.

További információ:
www.facebook.hu/bethlenszinhaz

www.facebook.com/GangarayArtisticProgram/

Jegyek:
jegy@bethlenszinhaz.hu
+36 1 700 1433

Comments are currently closed.