Menü Bezárás

Írisz – G.A.P. Feszt

Mikor:
2019. 06. 15. @ 19:00 – 19:40
2019-06-15T19:00:00+02:00
2019-06-15T19:40:00+02:00
Költség:
2500 Ft
Kontakt személy:
Gangaray Artistic Program
GAP

A Gangaray Artistic Program (G.A.P.) előadása

Az idő az, amivel a természet megakadályozza, hogy minden egyszerre történjen. A tér az, ami meggátolja, hogy minden velem történjen. /John Archibald Wheeler/
Bár az idő szabályozza a mindennapi életünket, az igazság az, hogy nincs olyan természetű törvény, amely az elméleti fizikusokat is örömmel töltené el a választ keresve. Az órák csak azt mondják el nekünk, hogy mennyi az idő, de nem fogják megmondani, hogy mi is az idő.
Természetesen mindenki tökéletesen érti mi is az idő, amíg el nem jön annak az ideje, hogy ténylegesen beszéljünk is róla és gondolatainkat kifejezzük.

Zene: Hámor József / Gangaray Experimental Music, Montázs
Fény: Mádi László
Jelmez, díszlet:  Maday Tímea Kinga /Burány Vera – PinkPonilo
Koreográfus: Maday Tímea Kinga
TÁNCMŰVÉSZEK: Bali Boglárka, Fekete Zsófia, Horváth Eszter, Horváth Hanna, Kozma Johanna, Mester Lilián Katalin, Szabó Krisztina, Szatai Lúcia, Székely Petra, Tóth Laura, Farkas Júlia, Varsányi Zoé Szonja, Varga Dóra, Worden Doria

A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán több alkalommal mutatkoztak be színházunkban. Az idén hatodszor megrendezett háromnapos fesztiválon Jónás Zsuzsa és Feledi János új produkciójával jelentkezik a csapat, melyet a második napon Hámor József Líra és Mádi László Forgatagban című előadásai követnek. A fesztivált a program vezető koreográfusának, Maday Tímea Kinga Írisz című darabja zárja.

 További információ:
www.facebook.hu/bethlenszinhaz
www.facebook.com/GangarayArtisticProgram/

Jegyek:
jegy@bethlenszinhaz.hu
+36 1 700 1433