Menü Bezárás

A KVTársulat bemutatja: Terike & Irén – audionarrált

Mikor:
2020. március 29. @ 17:00 – 18:00
2020-03-29T17:00:00+02:00
2020-03-29T18:00:00+02:00
Költség:
3500 Ft

budapesti road movie

Fergeteges vígjáték két ál-NAV ellenőrrel

A KVTársulat 2018 április 21-én mutatta be új vígjátékát Budapesten, a Mozsár Műhelyben, amelyet azóta is nagy sikerrel játszik.

A darab egy újsághír valós tényein alapul: 2016 augusztusában két idősödő hölgy, magát NAV ellenőrnek kiadva, póthajakat akart kicsalni büntetés fejében egy belvárosi fodrászszalon vezetőjétől.

A történet egyszerre szövevényes, mulatságos és megható; Irén egy középiskolai igazgató jobb napokat látott gyermektelen özvegye, Terike  pedig  jól karbantartott nagymamaként próbál állást szerezni, hogy anyagilag segítse a családját, és megvalósítsa önmagát.

A két nő fiatalokat megszégyenítő energiával és elszántsággal jut el a nagy közös célhoz; a póthaj megszerzéséhez, miközben elképesztően mulatságos helyzetekbe és kalandokba keverednek.

„… Hosszan lehetne méltatni a szöveget, kezdve a sziporkázó szóhasználattól az elképesztő helyzet- és karakterkomikumig, az élmény mégis a színészek tehetségének köszönhető…az alkotóknak összejött a varázslat: egy élvezetes és feszes előadást mutattak be. .” (Hajnal Márton – SZÍNHÁZ)

Író: Markó Róbert – KVTársulat – Enyedi Éva
Dramaturg: Enyedi Éva
Díszlet-jelmez: Michac Gábor
Zenei vezető: Kákonyi Árpád
Szereplők: Némedi Árpád, Száger Zsuzsanna, Urbanovits Krisztina, Valentyik Anna
Rendező: Markó Róbert

Audionarráció:
Március 29-én látássérültek számára akadálymentesített formában játsszuk az előadást, melyben partnerünk az AKKU Egyesület. Az előadás alatt a narrációt vendégeink egy készülék segítségével, fülhallgatón keresztül követhetik. Az eszközök és a jegyek limitált száma miatt kérjük, részvételi szándékát minél előbb jelezze az alábbi elérhetőségen:
Petneházy Emőke – epetne@gmail.com

További információ:
www.facebook.com/bethlenszinhaz
www.facebook.com/KVTársulat

Jegyek: 
+36 1 999 0661
jegy@bethlenszinhaz.hu