Anyám Suzukija

“Apám 17 évvel ezelőtt letett az asztalra egy köteg pénzt. Annyit, amennyibe az abortusz került. A pénzt félretettem, nem nyúltam hozzá, csak mindig hozzátettem egy kicsit. Majd megvettem belőle a Suzukit.”

Dávid 17 éves és az anyjával él egy külvárosi panellakásban. A fiú születésének körülményei és az apja kiléte tabu volt. Eddig.

Szereplők: Stork Natasa, Mohai Tamás
Jelmez: Kovács Flóra
Konzulens: Jozifek Zsófi (Nyitott Kör)
Producer: Gáspár Anna
Rendező: Valcz Péter

személyes a rendezőtől:
„O. Horváth Sárival arra gondoltunk, hogy tantermi pályázatra valami ütőset kell. Vérbeli pszichodráma két vérbeli színésszel. Stork Natasa és Mohai Tamás. Felnőtté válás. Erőszak. A mély családi titok felfedése. Mikor? És hogyan? Annyit szeretnék elmondani erről, hogy Gáspár Anna emiatt az előadás miatt vállalta be ennek az egész Valcz® napoknak a szervezését. Önkéntesen. Nehéz mit mondani még. Olyan durva cucc, hogy sorra pattannak le róla a feldolgozó foglalkozások. Ezért most megint egy régi vágyunkat teljesítjük. Meghívott vendégünk egy buddhista szerzetes és egy katolikus pap lesz. Asszem, ez a két vallás áll hozzám a legközelebb. Az előbbi a rendkívül modern önismeretisége révén, az utóbbi pedig kulturális szinten. Igazából a Dalai Lámát és Ferenc pápát hívtam meg, de ők elküldték egy-egy tanítványukat.”

Az előadás hossza 60 perc.

További információ:
www.facebook.com/bethlenszinhaz
www.mannaprodukcio.hu

Jegyinfó:
jegy@bethlenszinhaz.hu
06 1 999 0661