Menü Bezárás

Korábbi tájékoztatás – frissítve: 2020.03.13.

Kedves Nézőnk, Barátunk, Kollégánk!

Színházunkat a hatóságok eleinte nem kötelezték a bezárásra, sőt a megengedettnél is kisebb nézőszámmal, de a héten még működtünk.
Az elmúlt napok eseményei után viszont arra kényszerülünk – sőt, kötelességünk -, hogy a magunk, nézőink és a nálunk dolgozó társulatok, művészek egészségének megőrzése minden más szempontot fölülírjon.
Befogadó színházként nincs saját társulatunk. Ezért színházunkban fellépő minden társulattal / alkotócsapattal egyenként és folyamatosan egyeztet(t)ünk, s az egyeztetések után több esetben az előadás elhalasztása vagy végleges elmaradása mellett döntöttünk.
Nemcsak munkatársaink és nézőink egészségéért, hanem a velünk dolgozók és családjaik megélhetéséért is felelősséggel tartozunk. Így azon leszünk, hogy megtaláljuk a megoldást az elmaradó előadások pótlására, vagy az előadásokból fakadó bevételkiesések pótlására.

 

Márciusi programjaink mindegyike elmarad. 
Minden más áprilisi és májusi programunkat egyelőre függőben tartjuk, s megtartásukról később adunk tájékoztatást.

Bizakodva dolgozunk tovább, s amíg erre lehetőséget látunk, szervezzük a májusi programokat.
Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel tájékoztatásunkat a Facebook oldalunkon és a honlapunkon.

A megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban kérjük, keressék jegypénztárunkat (jegy@bethlenszinhaz.hu; +36 1 999 0661). Jegypénztárunk megváltozott nyitvatartásáról pedig kérjük, tájékozódjon honlapunkon